Airsoft Canada
http://triggerairsoft.com/shop/

Go Back   Airsoft Canada > Discussion > Gear Discussion
Home Forums Register Gallery FAQ Calendar
Retailers Community News/Info International Retailers IRC Today's Posts

Wouxun KG-UVD1P troubles

:

Gear Discussion

Reply
 
Thread Tools
Old July 10th, 2013, 19:20   #1
w1lp33
 
Join Date: Sep 2010
Location: Sarnia, Ontario
Wouxun KG-UVD1P troubles

Alright, I've searched high and low for an answer to this, and I'm caving and asking the question.

I'm having an issue with my Wouxun, in that it is constantly receiving a signal. Any channel I go to, with or without CTCSS, high power, low power, wide band, narrow band, I get a solid "Busy" and solid green light.

Sometimes it'll stop, and sometimes it'll work fine for long periods, but it always ends up doing it again. I've tried all the settings I can think of, and am starting to wonder if there's just something wrong with my radio.

Anyways, if anyone has an idea of something I could try, or suggestions on how to fix this I'd appreciate it, otherwise I'm just gonna save my pennies and try a Puxing, cause I've had it with this radio.
w1lp33 is offline   Reply With Quote
Old July 10th, 2013, 20:14   #2
w1lp33
 
Join Date: Sep 2010
Location: Sarnia, Ontario
To put a + in the "this radio is just broken" column, if I apply pressure to the handset, like press the battery in a little tighter, the green light stops. If I let that pressure off, within a few seconds it lights up again.
w1lp33 is offline   Reply With Quote
Old July 10th, 2013, 20:48   #3
leth1337
 
leth1337's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: York Region, Ontario
only thing i can suggest is trying to reset the settings to default
__________________
WHISKEY-13
leth1337 is offline   Reply With Quote
Old July 10th, 2013, 21:20   #4
w1lp33
 
Join Date: Sep 2010
Location: Sarnia, Ontario
Tried it :-(

Tho what I did try just this evening, was opening it up. There's a ribbon cable that connects the two boards together, and the cable was not quite plugged in all the way. Plugged it in tight and clamped it down proper, and (for now) it seems to be working properly, tho we'll see how long it lasts.
w1lp33 is offline   Reply With Quote
Old July 10th, 2013, 22:26   #5
leth1337
 
leth1337's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: York Region, Ontario
A little tech work and (hopefully) you're all set
__________________
WHISKEY-13
leth1337 is offline   Reply With Quote
ReplyTop


Go Back   Airsoft Canada > Discussion > Gear Discussion

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Airsoft Canada
http://triggerairsoft.com/shop/

All times are GMT -4. The time now is 23:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.