Airsoft Canada
https://blackblitzairsoft.myshopify.com/

Go Back   Airsoft Canada > Discussion > Upgrades & Modifications
Home Forums Register Gallery FAQ Calendar
Retailers Community News/Info International Retailers IRC Today's Posts

AK scope mount installation?

:

Upgrades & Modifications

Reply
 
Thread Tools
Old July 28th, 2011, 11:15   #1
Strelok
 
Strelok's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Brandon Manitoba
AK scope mount installation?

Hey there.

Looking to have an optics plate installed on my G&P AK body, just can't seem to find any guides online that'll help (Unless i'm seriously missing something.)

Just working on building a DMR AK and i'm close to finalizing it.
Strelok is offline   Reply With Quote
Old July 28th, 2011, 22:15   #2
jomor
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ottawa
Sight rail

I havet he same problem with my RS AK, no instrucutions or mount areas on the body. I guess we are just supposed to know?
jomor is offline   Reply With Quote
Old July 29th, 2011, 00:09   #3
MKW
 
Join Date: Jun 2011
Location: Vancouver
Do you mean something like this? i know it's not ak body, but u got the ideas...
http://www.tantal.kalashnikov.guns.ru/rail_install.html
MKW is offline   Reply With Quote
Old July 29th, 2011, 01:32   #4
George Burdell
 
Join Date: May 2011
Location: Toronto
5 seconds on google got me this: http://www.thecountryshed.com/ak47_scope_mounts.htm

Some of those might work.
__________________
Best quote ever:
Quote:
That's like trying to make scrambled eggs and instead catching syphilis. How does that level of failure even exist?
George Burdell is offline   Reply With Quote
Old July 29th, 2011, 10:01   #5
Strelok
 
Strelok's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Brandon Manitoba
Those dust cover mounts are terrible. I'll pass.

MKW got the link i'm looking for though, blah, how did I miss that?

I was expecting something different in terms of installation, guess this makes a bit more sense.

Thanks
Strelok is offline   Reply With Quote
Old July 29th, 2011, 11:06   #6
coach
aka coachster
 
coach's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: T dot
what kind of rail are you attaching? a mount like this: http://torontoairsoft.com/product.php?id_product=889 just screws in with existing screws.
coach is offline   Reply With Quote
Old July 29th, 2011, 11:23   #7
Strelok
 
Strelok's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Brandon Manitoba
Quote:
Originally Posted by coachster View Post
what kind of rail are you attaching? a mount like this: http://torontoairsoft.com/product.php?id_product=889 just screws in with existing screws.
Er, would prefer to avoid those. I want a side mounted plate for the gun, as it should be.

Thanks

http://torontoairsoft.com/product.php?id_product=930

This is what I was after, A previous link included the instructions I was looking for

Last edited by Strelok; July 29th, 2011 at 11:26..
Strelok is offline   Reply With Quote
Old July 29th, 2011, 11:29   #8
Off_kilter
 
Off_kilter's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: From antigonish but posted in Edmonton
as long as you have a drill press and a tap small enough i think it would be pretty easy.
__________________
Off_kilter is offline   Reply With Quote
ReplyTop


Go Back   Airsoft Canada > Discussion > Upgrades & Modifications

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Airsoft Canada
https://blackblitzairsoft.myshopify.com/

All times are GMT -4. The time now is 01:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.